torstai 24. tammikuuta 2013

Säätöä

Huh, tänään olikin melkoista säätämistä tämän blogin kanssa. Aloin eilen illalla säätämään blogin ulkonäön kanssa, koska hermo meni niihin entisiin varjostettuihin reunoihin ja haaveissa siinsi täysin valkoinen ympärystä. Noh tämä vaihdos ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen, kuin saattaisi kuvitella, tai sitten minä sain siitä tehtyä tavallista vaikeamman. Kaiken säädön jälkeen otsikko ja indiedaysin mainosbanneri menivät väärin päin enkä nyt saa niitä enää käännettyä takaisin. Voi tuskan määrää mitä ihminen voi tuntea pitkän sähläyksen jälkeen kun huomaa epäonnistuneensa. Eli nyt päästiin yhdestä ongelmasta, mutta saatiin toinen vielä isompi tilalle. Tyypillistä. :D Helppiä saa siis tarjota, se otetaan kyllä avosylin vastaan. <3

Tänään tietysti sitten kaiken sen säätämisen keskellä loppui hiirestä patterit ja toisia toimivia ei löytynyt koko talosta, ennenkuin juuri äsken. Tyypillistä, osa 2.

Piristetään torstai-iltaa muutamalla minun mielestäni oikeinkin kivalla sisustuskuvalla. Tässä asunnossa on todella hieno fiilis, rajoja on rikottu erittäin onnistuneesti yhdistelemällä modernia ja klassisempaa tyyliä. Huomioikaa upeat valaisimet ja lukuisat kauniit peilit.


Aika hauska tuo kenkäkaappi tässä työhuoneessa ja vanhan upean pöydän, sekä muovituolin liitto on suloinen.

Huomatkaa hauska yksityiskohta, lavuaarin yläpuolella on peili. Eipä tarvitse ainakaan vaan seinää tuijottaa tiskaillessaan. :)


Kuvat/images: skönahem


6 kommenttia:

 1. Aivan mielettömiä inspiraatiokuvia <3 Kaikki minun tyyliin ja makuun sopivia. Täytyypä kurkata, mitä muuta linkin takaa löytyy.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä todella taidokasta sisustustyötä. Kaikki palaset tuntuvat oksahtaneen juuri sinne minne pitikin.

   Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 2. Ihana koti;) Aivan mahtava...
  Kiva kuulla, että muillakin on vaikeuksia tämän bittimaailman kanssa. Itse en uskalla enää paljonkaan tehdä muutoksia, koska yleensä siinä käy juuri niinkuin sinullakin;)

  Hyvää alkavaa vkonloppua sinulle.

  terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. En tiedä selvitäänkö tästä sotkusta, vai joudunko tekemään kaiken työn uusiksi ja palaamaan vanhaan. :/

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 3. Kivasti on tosiaan yhdistetty vähän maalaisromanttista ja modernia tyyliä. Aivan mielettömät olisi tuollaiset lasiset tuplaovet huoneesta toiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasiset tuplaovet siintävät täälläkin haaveissa. Ehkä meilläkin eläkeläisinä on kaupungista kakkosasunto, jossa olisi tuollaiset ovet. ;D Haaveissa on hyvä elää. :D

   Poista