torstai 18. huhtikuuta 2013

Fantastista, taas....

Eilisen "paljastelun" jälkeen jäin miettimään sitä, mikä vaikuttaa mielikuviin toisesta, jos kuvaa ei ole nähtävillä. Kävi nimittäin ilmi, että minuakin oli luultu ihan eri näköiseksi kuin mitä olenkaan. Olisipa hauska tietää miten ajatukset menivät ristiin todellisuuden kanssa. 

Itse huomaan myös, että sitä päässään jotenkin luo tiettyä kuvaa jostakusta jota ei ole nähnyt. Ehkä tähän kuvaan vaikuttavat kirjoittajan mielipiteet, sanankäänteet ja muu tyyli. Ehkä ne heijastavat jotain tuttua henkilöä, joilla on samanlainen tyyli puhua tai kirjoittaa, tai ehkä siihen vaikuttaakin jokin ihan muu seikka, jokin pikkujuttu. Vähän samanlainen juttu on myös siinä jos luet hyvän ja vaikuttavan kirjan, jonka päähahmot olet onnistunut luomaan päässäsi ja sitten kirjasta tehdäänkin elokuva. Monesti se päähahmo ei näytäkään elokuvassa enää yhtään siltä "oikealta". 

Kaiken tämän "ajatuksia herättävän" hajatelman jälkeen onkin hyvä jakaa muutama kaunis sisustuskuva. :) Fantastic Frank ei petä taaskaan. 


Niin kutsuva parveke! Tosin näyttää vielä vähän viileältä.

Ihanat ryppyiset pellavalakanat suorastaan kutsuvat pomppaamaan sänkyyn. Aamiaisesta sängyssä puhumattakaan, edelliskerrasta on ihan liikaa aikaa.Ihana 60-luvun fiilis tässä keittiössä, vaikka kaapistot ovatkin modernit.Samaa aikakautta on hienosti hyödynnetty myös lastenhuoneessa. Mun sydän sykkii tälläiselle tyylille. <3


Tuo lattialla oleva satunurkka (?) on aivan loistava! Pitäisköhän itsekin kyhätä tuollainen kokoon...?


Kuvat/images: Fantastic Frank

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtava koti! Ihania kuvia. Sinut on haastettu, haaste löytyy blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä haasteesta! Yritän tarttua tähän heti! :)

   Poista
 2. Heippa. Täällä uusi lukija tervehtii!

  Olipa mielenkiintoinen ja ihastuttava kohde esittelyssä. Terveiset Meksikon auringon alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että jäit lukijaksi! Tervetuloa siis <3

   Minä rakastan tälläisiä isoja ullakkoasuntoja, ne ovat niin kauniita, vaikka ilman kalusteita. :) ihanaa lomaa (?) sinulle sinne lämpöön, täälläkään ei juuri tällä hetkellä sada vettä, vaikka ilma ei mikään morsian olekaan.

   Poista
 3. Ihanasti yhdistelty eri tyylejä tuossa kodissa :)

  VastaaPoista