perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mun kauneimmat

Sain Sannalta Inspired by love -blogista haasteen esittää yhden esineen joka on mielestäni maailman kaunein. En sanoisi tehtävää kovinkaan helpoksi, sillä maailma on täynnä toinen toistaan kauniimpia esineitä. Oma valintani oli kuitenkin suhteellisen helppo. En tiedä miksi, mutta tänään vaan tuntui tältä.

Lainaan hieman haasteen alullepanijaa Tuijaa form follows function -blogista, niin haasteen tausta valottuu hieman paremmin. "Nostetaanpa  esille yksi  kaluste, valaisin tai sisustusesine, joka ei esiinny jokapäiväisissä postauksissa ja koitetaan laajentaa kauneus- ja designkäsitystämme. Annetaan tilaa upeille kalusteille, myös niille vähemmän tunnetuille tai tällä hetkellä unohduksissa oleville.  Mitään muita kriteereitä esineelle en sen tarkemmin määrittele. Se voi olla niin klassikko menneiltä vuosikymmeniltä, kuin isoisäsi itse tekemä kaluste tai mitä tahansa siltä väliltä. Mikä tahansa esine tai kaluste, joka ansaitsisi, ei sen enempää eikä vähempää, kuin maininnan "Maailman kaunein esine". Hiukan mahtipontista ja liioiteltua, mutta menköön."

Ehkä tämä on jo niiiiin nähtyä, mutta menköön. Kaunis tämä on joka tapauksessa. Pidemmittä puheitta, Eames Lounge Chair. 
Kuvat: Vitra

Kuva: japanesetrash

Kuva: wearesuper famous

Pidän tuolin muotoilusta, siitä kuinka taustan puu on taidokkaasti yhdistetty istuinosan nahkaan ja siitä miltä tuolissa tuntuu istua. Tämä tuoli on kaunis ihan uutena, mutta kauneutta löytyy myös elämää nähneistä ja kuluneista tuoleista. <3

Omia "maailman kauneimpia" esineitä tahtoisin kuulla seuraavilta blogisteilta:

Riikka - Hunajaista
Mervi & Petri - Moderni puutalo
Anne - Koti Kolmelle 
Laurana - Life Thru a Lens
enne - Sisusta siis...


Ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

Laitetaanpa pieneksi perjantai-kevennykseksi pari kuvaa neidistä eilen tanssipuuhissa. Kesken siivoiluni havaitsin tämän näköisen tyttösen pomppivan Röllipeikon voimistelulaulun tahtiin.
Äiti kyllä puki tuon mekon ja sukkahousut, mutta neiti oli päättänyt vetää siihen alle tyylikkäästi tyllihelmaisen ballerinamekon ja lippis vinosti päässä. :D Tanssiminen ei ilmeiseti käy ilman "tanssimekkoa", joka on siis juuri tuo tyllihelmainen hame. Hienostellaanko teillä muilla?

6 kommenttia:

 1. Ihan parasta tuo tanssahteleva prinsessa <3

  Ja aijjuu - tuolikin on todella ihastuttava. Ottaisin meille, jos voittaisin lotossa ja raaskisin ostaa. ;) Muotoilussa on tässä tuolissa ihan käsittämätön vaikutus, se iskee, kun se on täydellistä!

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen prinsessa kyllä, lippis vinossa päässä. XD Välillä jalassa on myös kumisaappaat. Prinsessan asuste nekin ihan selvästi. ;)

   Minustakin tämän tuolin muotoilu on onnistunut täydellisesti. Ollapa reippaanlaisesti tuota ylimääräistä niin nappaisin tuolin tai pari kotiin. :)

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

   Poista
 2. Voi ei, miten suloinen pieni tanssityttönen<3
  Meillä tuo hienostelu on jäänyt ainakin esikoisella vähemmälle, tarjosin kerran kaupassakin just tuollaista tylli-ihanuutta, mutta ei huolinut:-/ Muuten on kyllä aika tarkka tyylistään:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä minne meilläkin neitosen tyyli suuntautuu kun omaa makua tulee enemmän mukaan. Tällä hetkellä ainakin pinkit jutut ja hörselöt kiinnostaa. :) Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista