sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Rantasaunalla

Kesäisissä fiiliksissä jatketaan tänäänkin. Törmäsin todella upeisiin kuviin Tukholman edustalla sijaitsevasta Villasta, mutta huomioni kiinnitti kuitenkin kuvissa esiintyvä rantasauna. Tälläinen rantasauna maistuisi minullekin. :)







Maiseman kanssa ei todellakaan ole tässä saunassa säästelty ja miksipä säästelläkään kun maisema on ihan kertakaikkisen upea. Ja taas vaihteeksi, ollapa itsellä se järvenrannassa oleva mökki ja rantasauna. <3

Myö aletaan pakkaamaan ja lähdetään juhlimaan kummipoikaa. Ihana nähdä rakkaita ihmisiä taas pitkästä aikaa. Käykö teille muille niin, että aika tuntuu kuluvan liian nopeasti ja tuntuu, että edes hyville ystäville ei ole riittävästi aikaa? Aikataulujen yhteensovittaminen on hankalaa, joku on kipeänä tai sitten sitä viettää mielellään iltaa vaan oman perheen parissa, koska ne rauhalliset koti-illatkin on toisinaan kortilla. Aina tavatessa sitä ajattelee, että kyllä nyt pitää ryhdistäytyä ja kyläillä useammin, kun on niin kiva nähdä. Sitten sitä kuitenkin taas huomaa, että missä se aika taas meni...


Kuvat/images: Skeppsholmen

6 kommenttia:

  1. Huh, kyllähän tuollainen kelpaisi :)

    Tiedän tunteen tuosta ajan kulumisesta ja ihmisten tapaamisesta. Ja tosiaan aina sitä päättää, että pitäisi ryhdistäytyä, mutta siinä käy juuri noin. Sen takia päätettiinkin meidän ala-asteelta saakka mukana kulkneen tyttöporukan kanssa, että jokainen järjestää vuorollaan illalliset ja seuraavien päivä sovitaan edellisellä kerralla. Näin homman ainakin pitäisi toimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella hyvä tapa, että sovitaan tuo päivä jo hyvissä ajoin etukäteen. Toisaalta, meidän ystävissä on nykyään hyvin paljon lapsiperheitä, niin tuntuu, että niitä esteitä sattuu puolin ja toisin vähän helpommin, kuin joskus aikaisemmin.

      Onneksi hyvät ystävät seuraavat mukana vaikka välillä nähtäisiin vähän harvemminkin. <3

      Poista
  2. Ihana! Kaunis maisema on paras sisustus.

    Tutulta kuulostaa tuo aikapula... Päivät vain lipuvat ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä. Jos minun mökiltäni aukeaisi tuollainen maisema tahtoisin myös sitä katsella. :)

      Hyvin sanottu tuo päivät vain lipuvat ohi, sillä juuri siltä toisinaan tuntuu. Onkohan nää nyt niitä ruuhkavuosia?!

      Poista
  3. Kyllä kelpais tuollainen sauna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kelpaisi! :D Vaikka minä ehkä mieluummin sijoittaisin tuon saunan järven rantaan.

      Poista