torstai 11. huhtikuuta 2013

Mustavalkoinen ja upea

Minä suunnistin tänään päiväsellä kaupunkiin neitokaisen kanssa. Siellä treffasimme sovitusti tytön mummon (tai mammahan tuo anoppi meillä on) ja he jatkoivat matkaa mammalaan ja minä Hulluille päiville. Tytölle löytyi hieman kevätvaatteita ja kivat tennarit, itselle ostin vartalovoidetta ja jo ainakin 10 vuotta vanhojen hajoamispisteessä olevien ripsentaivuttimien tilalle hankin Shiseidon taivuttumet (mielenkiinnolla odotan, ovatko tavallisia kummemmat). Mies tuli töistä päästyään myös kaupoille ja hän löysikin taas vaatteita vähän enemmän. Itse en ikinä jaksa alkaa hullareilla vaatteiden etsintään ja sovitusrumbaan naisten puolella, siellä kun sitä ryysistä riittää. 

Noh, ensin piti kyllä olla tänään ihan "vapaapäivä" blogista, mutta sitten mä vähän surffailin ja löysin jotain ihan mieletöntä. Aika monelle meistä on varmaankin nuo Therese Sennerholtin printit tuttuja, harva niiltä on viime aikoina voinut välttyä. Nyt löysin esittelyn Theresen kodista, jonka on stailannut Lotta Agaton. Ja siis voihan vitalis kun on upeaa. Vaihtaiskohan Therese asuntoa meidän kanssa...? :DCredit: Therese Sennerholt / Styling: Lotta Agaton / Photo: Kristofer Johnsson / Via: Design Studio 210
Tykkäsittkö te?

7 kommenttia:

 1. Nämä jo jossain näinkin, aivan ihanat kuvat. Kyllä silmä lepäis jos omassa kodissa näyttäis tolta. Sitä odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo taas todisti sen, että mä rrrrrakastan mustavalkoista sisustusta ja just tuon takia. :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tuolla viihtyisin, ihana on. Therese Sennerholt on taitava ja monitalentti!

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin! Upea sisustus ja juuri sellainen tyylisuunta, joka osuu ja uppoaa minuun. Taidokkaasti otetut kuvat tekevät myös ison osan tuosta upeudesta.

  VastaaPoista