torstai 29. maaliskuuta 2012

Hepskukkuu

Tänään ehdin vain pikaiseti piipahtaa, ollut ihan kauhea kiire koko päivän. Meidän neiti 7 kk päätti eilen, että nythän on korkea aika nousta katselemaan maailmaa vähän korkeammalta ja järkeähän ei ole päässä vielä hitustakaan, joten aika kolinaa on odotettavissa. :/ Ja nyt on tosiaan oltava haukkana perässä, koska pikkuinen pää ja kivilattia ei kuulosta kivalta yhdistelmältä. Lisäksi illalla olisi tiedossa mahdollisesti elokuvissa pyörähdys tai ainakin syömässä käynti kaupungilla. Olisi vähän muutakin asiaa sinne, niin jos samalla vähän rentoutuisi. :D

Tänään posti toi Sokoksen etulehden ja sieltä bongasin pari kivaa juttua teillekin jaettavaksi.

Sagaformin Hold-yrttiruukku näyttäisi olevan s-etukortilla nyt tarjouksessa 13,95 (17,50) ja se tuplamalli 23,95 (29,95). Oon itse harkinnut tätä tosi pitkään. Kun nuo yrtit tahtoo aina kupsahtaa tuossa ihan tavallisessa suojaruukussa. Kenelläkään kokemusta?



Toinen juttu, nyt ei oo oikeastaan yhtään mikään sisustusjuttu vaan tarpeellinen härveli tuolle pikkuväelle, mutta tämän väritys ja muotoilu on niin kaunis, että sen voi jo melkein laskea sisustusjutuksi. Eli kyseessä Brion kävelyvaunu, hintaa s-etukortilla jää enää vain 26,90 (35,90). Tämän käyn varmasti kotiuttamassa.


Mut pystynköhän vastustaan kiusausta.... ;)


Kuvat: Finnishdesignshop ja Brio

8 kommenttia:

  1. haluisin kanssa ton holdin mut en kyl myös oo ihan vakuuttunu sen toimivuudesta. taaperokärry löytyy meiltä mustana ja edelleen leikeissä! klassikkomatskua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin joo mietityttää, et miksi tuollainen ruukku olis sit parempi yrteille kun sellainen tavis ruukku. Mut, ehkä se on.

      Näin mäkin oon ymmärtänyt tuosta taaperokärrystä, että menee aika pitkään leikeissä mukana. Siksi just kiinnostaakin, kun ihan tarpeeksi jo sellaista tavaraa minkä käyttöikä ei varmaan oo kovin pitkä.

      Poista
  2. Moi!

    Mulla on tuo ruukku tuplana ja kyllä siinä suht.pitkään yrtit kestää (mulla suht.pitkään tarkoittaa n. pari viikkoa, ilman ruukkua max.3päivää). Suosittelen myös tuota Brion mustaa kärryä, ihan huippu ja nättikin vielä.

    Meillä kans tyttö rupes nousemaan pystyyn siinä 7kk. paikkeilla ja kivilattia täälläkin. Ei ole onneksi ku kerran kaatunu siihen päälleen, mutta ei edes pattia tullu. Käytettiin joskus sellaista konttauskypärää oman mielenrauhan säilyttämiseksi :)

    T. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi, on kiva saada tuosta ruukusta ihan oikeita käyttökokemuksia. Itse ajattelin, että jos kotiuttaisin tuon single-mallin, kun usein tulee ostettua vaan basilikaa ja voisihan sille ostaa tosen javeriksi, jos sitten sattuu olemaan vaikka rucolaa kverina. :)

      Me ollaan kans mietitty, et jos ostais sellaisen konttauskypärän. Olis tosiaan, ehkä vähän leviollisempi mieli, kun ei aina ehdi joka paikkaan koppaamaan kiinni.

      Poista
  3. Meillä on tuo hello kitty ja kaks on sillä viipottanut menemään. Myös poika :)
    Ja se yrttiruukku, mä tapan kaikki rytit mitä kaupasta ostan. Myös tuossa ruukussa, eli ei oo mikään ihmelaite :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, ettei tuo ruukku mitään ihmeitä saa aikaan. :D Jos edes vähän kauemmin siinä pysyisivät hengissä niin sekin riittäisi silti, ja onhan se hienon näköinen sentään! :D

      Poista
  4. Minä haluisin kans tuon brion mustan taaperokärrin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin heti ensi viikolla käydä sen sokokselta kotiuttamassa, kun kerrankin on alessa. :D

      Poista