sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

It's all about baby

Perjantaina postista saapui vihdoin ilmoitus, että kauan odotettu paketti on saapunut! :D


Tämä pikkuruinen baby on minun toivelistallani keikkunut jo piiiiitkään. Eteinen on kaivannut pientä istumapaikkaa, jossa laittaa kenkiä jalkaan. Tämä pikkuinen saattaa hämätä koollaan, mutta on todella jykevää tekoa ja siinä on hyvä istua. Paikka tosin ei ole nyt ihan lukkoonlyöty, sillä tämä on nyt juuri se ongelmaseinänpätkä, minkä sisustamiseen olen teiltäkin apuja pyydellyt. Älkää muuten antako "kauniin" imuripistokkeen häiritä.


Kansaa saapui sankoin joukoin uutta Babya ihailemaan! ;D


Olihan siellä paketissa vielä jotain muutakin, salaperäinen paperikäärö.


Sieltähän paljastui Marimekon Vattenblänk -kangasta, jonka sain mieheltäni naistenpäivänlahjaksi. Tästä tulee meidän seinälle taulu. Ihastuin kankaan upeisiin väreihin ja kuvioihin.


Tämä Astrid Sylwanin suunnittelema kuosi kuvaa liikettä ja virtaavan veden voimaa. Kuosi valittiin viime vuonna (2011) Elle Interior:n toimesta vuoden kankaaksi, joka on mielestäni aika hieno saavutus. Meidän vaan pitäisi tälle kankaalle nyt väkästellä ne kehykset, jotta saadaan se seinälle.

10 kommenttia:

 1. Onnea uudelle babylle! Näyttää kivalle ja on varmasti myös toimiva. Kangas on kaunis, innolla odotan miten se pääsee oikeuksiinsa seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Innolla minäkin odottelen, että saadaan aikaiseksi jonkinlainen kehys tuolle kankaalle ja se pääsisi seinälle.

   Poista
 2. Tuoli on upea ja kangas on aivan ihana. Itse olen tehnyt yhden taulun tuosta samaisesta kankaasta 1h+kk projektiin. Pitääkin laittaa parit kuvat siitä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Olisi tosi hauska nähdä kuvia tuosta kankaasta tekemästäsi taulusta.

   Poista
 3. Rocket on vaan niin hieno! Yritin perustella itselleni sen ostamista sillä että tarvitsemme ehdottomasti jonkun pienen pallin/jakkaran, joka koristaisin ruokapöydän päätyä. Se auttaisi myös keittiössä korkeimmille hyllyille pääsyä ja... siinä se peruste sitten menikin. Täytyy jatkaa vielä etsimistä ja päätyä johonkin hieman tukevampaa ja kiipeilyyn sopivampaan. Tai sitten vain perustella uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kieltämättä hieno! :) Mutta, en tosiaan minäkään lähtisi sillä ylähyllyille kiipeilemään. Tosin siinä istuessa on hyvinkin tukevan oloinen, eikä yhtään himpula.

   Sun pitää keksiä nyt joku puu perustelu. :D

   Poista
 4. Heh, olin ihan varma että täällä on vauva-uutisia tiedossa! :D
  No mut on toikin baby ihana, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee. Tällä kertaa ei vaaviuutisia. :) Ehkä pitäis vähän odottaa, että tää meitin pieni neiti vähän kasvaa ennen pikkukakksosta.

   Mut on tää baby on kyllä aika ihana kans! :)

   Poista
  2. No joo, teidän prinsessa on kyllä aika pikkuinen vielä. Mulla vaan pyörii koko ajan pelkät vauvajutut mielessä, muistat varmaan fiiliksen... ;)

   Poista
  3. Muistan kyllä! :) Ja ei ne vauvajutut siihen syntymään lopu, tuntuu, että sittenhän ne vasta alkaakin. :D Parin kaverin kanssa ei oo varmaan vieläkään puhuttu juuri mistään muusta kuin lapsista ja niihin liittyvästä. Kumma juttu miten siitä pienestä nyytistä tulee se elämän keskikohta.

   Poista