perjantai 9. maaliskuuta 2012

Piristysruiske

Eilen tuli shoppailtua kotiin pitkään harkittuja sisustusjuttuja ihan kahdestakin eri verkkokaupasta. Nyt odotetaan kieli pitkällä, että paketit kotiutuvat. Luvassa on juttuja niin työhuoneeseen, Pikku-A:n huoneeseen, eteistilaan ja olohuoneeseenkin.

Tänään on jotenkin takki aika tyhjä. Johtunee varmaan erittäin hionosti nukutusta yöstä, unta ehkä pari tuntia viime yönä, tuon pikkuihmisen melskatessa. Onneksi tää ei oo meillä mitenkään yleistä, hatunnosto niille äideille, jotka jaksavat parin tunnin unosilla kuukausikaupalla.

Tyydynkin siis tänään esittelemään teille upean kodin Stadshem:n sivuilta. Tämä asunto näyttäisi olevan sisustettu pääasiassa Ikeakalusteilla, mutta joukosta löytyy muutamia sisustusklassikoita, kuten mun suosikkia Stringiä. Kodista on näin saatu tosi persoonallisen näköinen. Itse tykkään paljo tuosta konjakinruskeasta puuviilusta yhdistettynä mustavalkoisuuteen. Lisäksi tässä kodissa on yksityiskohdissa käytetty ihanasti väriä. Juuri näin tahtoisin osata sisustaa.









Kuvat: stadshem

9 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen koti! Meillä on vähän tuon retrolipaston tyylinen lipasto ja se odottelee parempaa paikkaan tulevaan kotiin. Osaispa itekkin sisustaa nuin kivaan tyyliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin katselin viime viikonloppuna vanhempieni ullakkovarastossa samantyylistä lipastoa. Ottaisin sen jos vaan sille löytyisi arvoisensa paikka.

      Olisi kyllä ihana osata noiden pikkutavaroiden käyttö juuri tällä tavalla kuin tässä kodissa.

      Poista
  2. Voi saasta sinun kanssasi. ;) Olen yrittänyt välttää ajatusta STRING hyllyköstä kodissani, mutta tämä jatkuva hienojen kuvien postaaminen ei auta yhtään.

    ps. Otin noiden sanahirviöiden arvausleikin pois, Suosittelisin teillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin arvaa vaan olenko minäkin Stringeihin nyt langennut ihan pahanpäiväisesti. Vaikka oon tietoisesti yrittänyt ajatella, että ei ei ne on nyt ihan liian suosittuja. Mutta, minkäs teet ku ne vaan nyt on niin hienoja!! :D

      Ja nyt mä sain hyvät naurut. Itse oon valittanut tuosta hankalasta sanojen arvausleikistä ja sitte se on mulla itsellä täällä päällä!?! XD :D luulin sen jo aikapäiviä napauttaneeni pois päältä, mut enpä sit näemmä. Kiitos kun huomautit! :D

      Poista
  3. Eeeeeiiii! Ihania kuvia! Tämä tyyli kolahtaa muhun täysillä. Ja juu, String-fangirl täälläkin... Korvaisin olkkarini ison möhkökirjahyllyn keveällä String-kokonaisuudella vaikka heti, jos kierisin rahassa. :D Ja ekan kuvan Ikean tv-tasoja olen myös himoinnut ties kuinka kauan. Voi miksi niiden pitääkään näyttää niin kauniilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tämän kodin kuvat on kyllä ihan mun lempparit! Nuo Stringit on vaan niin syötävän hvännäköisiä!

      Ikean tasot vois myös muuttaa meille, jos vain olis tilaa. :/

      Poista
  4. On kyl hieno koti. Ja löysimpä kivan blogin! Merkitäämpäs tietokoneen kirjanmerkkeihin :)
    Mistähän tuo aika ensimmäisten kuvien joukossa oleva valkoinen vitriini on..ottaisin heti sellaisen! :)
    anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! :)

      Tää on kyllä ihan järjettömän upea koti, ihan mun suosikkeja. Luulisin, että tuo vitriini on Ikean Linnarp kirjahylly, tosin nykyään sitä on saatavilla vain mustana ja punaisena. :/ ihan sataprosenttisen varma en tuosta ole, mutta näyttää ainakin ihan samanlaiselta. Minunkin mielestäni se on upea!! :)

      Poista
  5. IIhana, ihana koti! <3 Konstailematon ja rento, kauniilla yksityiskohdilla. Rakkaus kotiin ja sisustamiseen näkyy, ei liian vakavalla otteella, eikä liikaa tavaraa.. I love.. :)

    VastaaPoista