maanantai 8. lokakuuta 2012

Calming grey

Kun sitä väriä viime viikolla kaipailin sisustukseen niin otetaan nyt vastapainoksi hieman kaunista ja harmoonista harmaata. Tähän väriin en kyllä helposti kyllästy. Se on niin pehmeä ja helppo väri. Sopeutuu melkein mihin ympäristöön tahansa, sopii hempeiden pastellivärien seuraksi tai sitten valkoisen ja mustan kaveriksi.

sköna hem

sköna hem

Mä olen pitkään haaveillut pyöreästä ruokapöydästä. Harmi vain, että meille sellainen ei oikein sovi. :/

ikeafamily

Ihana lattia! 

ikeafamily

Ihanaa mökkifiilistä! Tuo takka, tyynyt ja sarvet, sekä puun sävy kolahtaa minuun. 

ikeafamily

ikeafamily

Mietin itsekin juuri, että jospa laittaisin yövaloiksi meillekin tälläiset jalkalamput, ehkä kuitenkin vain toiselle puolelle. 

ikeafamily

Tätä vilttiä olen käynyt useasti Ikeassa hipelöimässä. Olisi niin ihana, mutta ei taitaisi meidän makuuhuoneeseen passata. Ehkäpä olohuoneeseen...?

ikeafamily
Herättääkö harmaa teissä tunteita?

--

I do like many colors but I'm always loving grey. It's so soft and it goes well with almost every other color. I especially love the combo of grey, white and black, but it looks so cute with those pastelcolors too.  What do you think about grey?

12 kommenttia:

 1. Mä rrrrakastan harmaata ja suhde harmaaseen on ollut pitkä. Taidan olla oikea harmaavarpunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on ihana! <3 Siihen on niin helppo palata ja turvautua aina kun kaikki muu tuntuu kyllästyttävän. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kyllä herättää tunteita. Tunteet ovat lähinnä rauhallisuus, lempeys ja viileys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Rauhallisen fiiliksen minullakin harmaa saa aina aikaiseksi, siksi taidan siitä niin pitääkin. :)

   Poista
 3. Juu, herättää! Jos olisin nyt aloittamassa sisustusta puhtaalta pöydältä, valitsisin väreiksi varmaankin lämpimän harmaan, valkoisen ja vaalean puun. Harmaa nostaa erilaiset tehostevärit todella kivasti esiin, esim. keltaisen, vaaleanpunaisen tai limenvihreän. Näitä väriläiskiä voisi sitten lisätä tai poistaa maun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle sama väriyhdistelmä on myös tosi mieluinen. Olen myös ollut hirveän tyytyväinen olohuoneemme harmaaseen seinään, sävy on ollut sopivan vaalea, mutta kuitenkin "riittävän" harmaa, valkoiset ja mustat kalusteet tulevat siitä kauniisti esiin.

   Poista
 4. Harmaa on nyt täällä TODELLA IN. Juuri kävin hakemassa Tikkurilan värilastuja, jos vaikka saisi tuon makaari kuvan kaltaista tunnelmaa aikaiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota alinta makkarikuvaa? Odotan innolla loppputulosta! :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja ihanaa tunnelmaa! Nyt tuli kuume maalata jokin oman kodin seinä vaaleanharmaalla tehostevärillä... :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään harmaasta paljon! Olen jo kaksi vuotta katsellut eri harmaan sävyjä omassa kodissamme ja en ole kyllästynyt. Harmaa kaveriksi sopii hyvin myös sellainen harmahtava beige.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kyllä myös itselläni ollut sellainen värivalinta, joka ei kaduta yhtään. Se vaan on niin helppo väri, kun lähes kaikki sopii sen kanssa, eikä väri ole liian "päällekäyvä". :)

   Poista