torstai 25. lokakuuta 2012

Lahjat itse tehden

Tänään olotila on jo huomattavasti parempi. Vielä vähän tokkura tosin, mutta parempaan suuntaan mennään ehdottomasti. :)

Olen jo pitkän aikaa pähkäillyt muutamia itsetehtäviä joululahjoja ja yrittänyt niistä koota jonkinlaista postaustakin teille. Kun tuota aikaa jouluun on enää alle pari kuukautta niin olisi jo ehkä aika julkaista osanen näistä joululahjaideoista, sillä osan valmistusaika on pitkä.

Kaikki nämä lahjat on sellaisia joita aion itse kokeilla valmistaa ystävilleni täksi jouluksi. Joululahjojen keksiminen, kun joskus saattaa olla niin vaikeaa ihmisille joilla tuntuu olevan jo kaikkea, mutta rakkaita tahtoisi kuitenkin jotenkin muistaa. Joten te ystäväni jotka luette blogiani niin seuraavaksi tulee siis paljastuksia. ;)

 Ohje löytyi täältä.

Ohje löytyi täältä

Ohje löytyi täältä.Joko teillä on joululahjaideat muhimassa? Tai oletteko jotain jo alkaneet valmistaa? Olisi tosi mukavaa kuulla teidän muiden lahjaideoista! <3Kuvat: topnews, wikipedia, wallpapers ja mtv3

8 kommenttia:

 1. Ompa hauskoja ideoita! Itsellä on tulossa vain läjä sukkia tällä hetkellä, niitä tarvii aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Sukkia tosiaan tarvitsee aina! Itse olen vähän laiska sukkienkutoja ja ne jää aina vähän kesken. :D jospa saisi niitä vaikka täksi jouluksi valmiiksi.

   Poista
 2. Oon Lotan kanssa samoilla linjoilla. Tällä hetkellä on kuudes sukkapari menossa. Ajattelin myös tehdä muutamalle bambutiskirättejä erilaisilla kuvioilla, esim. sydämillä, kolmioilla.. Niiden kanssa sitten jokin nätti saippuaputeli tmv. Kivoja ideoita sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat lämmittää mieltä ja jalkoja aina! :) Hyvä muuten kun muistutit tuosta bambutiskirätistä, sillä aiemmin tänä vuonna ajattelin, että siinä olisi myös hyvä lahjavinkki, mutta en vaan enää mistanut ollenkaan! :) Onko sulla joku suosikkilanka niihin?

   Poista
 3. Kävin juuri sellaisen valokuvan siirto-kurssin, jossa siirrettiin valokuvia esim. kankaalle ja myös koville pinnoille. Sitä on helppo tehdä kotonakin, tarvitaan vain kuvansiirtolakkaa tai kiva-kalustelakkaa. Monta ideaa muhii jo mielessä tyynynpäällisitä tarjottimiin..saa nähdä riittääkö aika ja innostus joululahjoiksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mnä asioin viime viikolla Sinellissä juuri tuollaista lakkaa hakemassa. :D ideoita olisi mutta totettamiseen tarvittava aika tuntuu olevan kortilla.

   Poista
 4. Tuota öljyä voisin kokeilla itsekin! Mä en ole vielä miettinyt ainuttakaan joululahjaa.. Tosiaan sitä olisi hyvä aloittaa jo pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vasta havahduin, että joidenkin juttujen parissa pitäisi aloitella jo. Taas kaikki kumminkin ihan viimetipassa niinkuin aina. ;)

   Poista