sunnuntai 14. lokakuuta 2012

So scary and cute

Nää oli niiiin suloisia, että oli ihan pakko. :D


Hauskaa sunnuntaita ystävät! 

--

These were so cute that I couldn't resist. Have a nice sunday!


Kuvat/images: metapicture

5 kommenttia:

 1. Juu, etenkin kaksi ylintä on aivan mahtavia! (Tim Burtonin leffoista kun tykkään, eihän näistä voi olla pitämättä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edward saksikäsi on ollut aina mun lemppari. Aika mahtava toteutus tosiaan. <3 Vaikka kyllä nuo mini Harry Potter ja Hobbittikin vei mun sydämen. Awww... :)

   Poista
  2. niin, tai tuo viimeinen, Jokeri.. Aivan mahtava!

   Poista
 2. Musta nää kuvat on karmeita, mä en ymmärrä miksi lapsia pitää pukea tälläsiin vaatteisiin. Kyllä lapset on paljon söpömpiä prinsessoina ja prinsseinä kuin Noitina ja kummituksina. Tää on niin tätä aikuisten hömppää johon pitää lapsetkin sotkea. Tälläset jutut eivät ole lapsista lähtöisin. Koko Halloween touhukin on ihan syvältä. Rauhaa ja rakkautta enemmin kuin kauhua ja jännitystä. Enkä ole mikään tiukkis mutta joku raja sentään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en näe näissä mitään pahaa. Jenkeissähän juuri lapset odottavat tätä juhlaa melkein enemmän kuin joulua ja kaikki onkin hyvin pitkälle lapsille suunniteltua ja heidän ehdoillaan mennään. Kyllä minusta ainakin oli hyvin hellyyttävää vastaanottaa pieniä 'Trick or treat'-kulkijoita, jotka ihan tosissaan olivat paneutuneet tähän juttuun ja kasvot loistaen kulkivat ovelta ovelle. Kaiken lisäksi perinne on hurjan vanha.

   Ja miksei lapsille saisi tarjota hieman jännitystäkin? Minä ainakin muistan yksinä parhaimpina lapsuuden muistoina sen, kun olimme koko serkkukaartini yökylässä tätimme luona ja yön pimeinä tunteina kerroimme taskulampun valossa kauhutarinoita. :D

   Eihän sen kauhun ja jännityksen tarvitse olla pahansuopaa.

   Eriäviä mielipiteitä toki mahtuu mukaan, eli annetaan vaan kaikille tilaa. Mukavaa tiistaipäivää sinulle joka tapauksessa! <3

   Poista