torstai 18. lokakuuta 2012

Top listaa

Sainkin juuri Rintsikka -blogin Oonalta ja Petteriltä mukavan haasteen, jossa tarkoituksena olisi listata oman kodin sisustuksen top 5.

Tuntui etten mitenkään osaa valita vain viittä juttua tähän. Olisi ollut niin paljon muutakin valittaa, mutta tälläiset fiilikset sitten tänään voittivat. 
Puuttuiko listalta teidän mielestänne jotain oleellista? Itse kun katselee asioita ihan liian läheltä niin välttämättä ei tajua kaikkea oleellista.

Haluaisin jakaa tämän haasteen muutamaan minulle suhteellisen uuten blogiin. Toivottavasti ette ole haastetta vielä saaneet. :)

Hannille Loving White -blogiin,
Tildalle Kolme kyynärää -blogiin ja
Aniliinin -blogiin

13 kommenttia:

 1. Vautsi, kiitos kivasta haasteesta! Tartun siihen heti viikonloppuna! Upea muuten tuo teidän puutapetti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! :) Mukava haaste tämä oli minunkin mielestäni.

   Tapettivalinta on kyllä erityisen onnistunut! ;)

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla! Ihastuin tuohon tv-tason yläpuolella olevaan seinähyllyyn (neljä korkeakiiloista ovea). Mistä se on, onko ikean? Yritin selata heidän sivujaan, mutta en sieltäkäsin ymmärtänyt, mikä niistä olisi tuo teidän hylly, apuuuva? :)

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Aivan oikein arvasit, Ikeanhan tuo seinäkaapisto on. Siinä on kaksi tuollaista Bestån 120 cm seinähyllyä päällekäin. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80137198/#/80134053

   Ollaan tykätty tosi paljon tästä ratkaisusta, hyllyt ovat seinällä vähän kuin taideteos. :)

   Poista
 3. Teillä on aivan ihana koti! Varsinkin tokan kuvan värit ja tunnelma on ihan mun lemppari, tosi kaunista sisustusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis S! :)

   Välillä sitä kaipaa hieman väriä piristämään musta-valko-harmaata värimaailmaa. Tykästyin tänä syksynä kovasti tuon luumun ja vihreän yhdistelmään, mutta kohta pitäisi jo kaivella talviset värit esiin. Nautitaan kuitenkin vielä hetki syksystä.

   Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Aika kokonainen kollaasi mielestäni. :) Ihana tuo punasävyinen tapetti + taulu -yhdistelmä! Silmä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! <3 Itsekin pidän paljon tuosta taulusta tytön huoneessa. Värit osuivat ihan vahingossa noin hyvin natsaaviksi. :)

   Poista
 5. Teidän lampuista olisi kiva lukea lisää. Ne on niin IHKUJA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 yritän ehtiä mahdollisimman pian toteuttamaan toiveesi, kunhan vain saan tämän kamalan flunssa selätetyksi.

   Poista
 6. Ihana uusi blogilöytö!
  Saanko udella, millä ohjelmalla onnistuu tehdä tuollaisia väripalloja, joihin voi kirjoittaa tekstiä? Millä sinä olet tehnyt? :)
  -Lilja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tervetuloa lueskelemaan! <3

   Mä teen nuo pallerot juuri tuolla photoscapella, mulla ainakin löytyy sen pelkän reunallisen palleron alta sellainen värillinen pallukka, joka on juuri tuo käyttämäni työkalu. Siitä sitten tekstityökalulla lisään haluamani tekstin ja siirrän sen pallukan sisään. :)

   Tosin minä en tiedä sattuuko sinulla olemaan tuosta ohjelmasta uudempi versio kuin minulla, sillä en ole hetkeen päivittänyt omaa ohjelmaani. Toivottavasti sinäkin saisit ne onnistumaan. :)

   Poista
 7. Niin se piti vielä lisätä, että Photoscapessa minulla ei ainakaan ole sellaista mahdollisuutta, että saisin kuvaan täytetyn väriympyrän. Vaihtoehdoissa lukee "jos haluat täytetyn ympyrän, paina täyttö", mutta sitä täyttö-kohtaa ei ole missään :D
  -Lilja-

  VastaaPoista