tiistai 2. lokakuuta 2012

Ikean suosikit

Sain viime viikolla Onnen omenia -blogista Ikea-haasteen, jossa tulisi kertoa kolme Ikea tuotetta jotka haluaisi itselleen, sekä yhden tuotteen josta arvelee tulevan seuraava Ikea-hitti. Haaste toivotaan myös jatkettavaksi eteenpäin kolmeen blogiin.


Minun toive/haavelistalla pyörii tälläisiä Ikea-tuotteita:

1. Brimnes sohvasänky 249,- / Tämä me tarvittais kipeästi tuonne vierashuoneeseen. Tuo säilytystila olisi niin iso plussa ja se, että sängystä tekee tosiaan helposti sen kahdenhengen vuoteen.

2. PS Pendel -kaappikello 159,- / Tämä on niin hauska. Jos vaan paikka tälle jostain löytyisi, niin ottaisin niin mielelläni.

3. Hektar seinä/nipistin kohdevalaisin 14,99 / Tämä on kertakaikkiaan niin suloinen, että eiköhän sille sopiva paikkakin jostain löytyisi. <3

Seuraavaksi "hitiksi" uskoisin tulevan: Hektar kattovalaisin 69,- / Ainakin minuun uppoaa tämä Hektar valaisimien sarja. Ihanaa teollisuustyyliä ja vanhanaikaisuutta samaan aikaan. 

Tämä haaste on kyllä tainnut kiertää melkein kaikki lukemani blogit jo. Mutta, jos joku on jäänyt välistä niin tässä olisi haaste ihan vapaassa jaossa. :D Eli haastan kaikki blogilliset lukijani, jotka eivät vielä haastetta ole saaneet!

--

These are my new Ikea favorits. I would love to have these all. I especially need the Brimnes daybed for our guest bedroom.

Kuvat/images: Ikea

2 kommenttia:

 1. Mukavaa että haaste on tännekin kerennyt. Tuo kaappikello on itseäkin puhuttanut heti alusta lähtien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin tuossa, että mahtoiko tämä haaste olla se sinun alullepanemasi. Ilmeisesti kyllä. :)

   Niin mielelläni näkisin tuon kellon meillä, mutta ei oikein taida olla tarpeeksi hyvää paikkaa sille. :/

   Poista