torstai 4. lokakuuta 2012

Sugru

En tiedä kuinka moni teistä on jo kuullut keksinnöstä nimeltään Sugru? Minulle tuttavuus oli ainakin ihan uusi ja olen aika vakuuttunut tuotteesta.

Kyseessä on siis silikonikumista valmistettu ihmeaine, jota voi muotoilla kuin muovailuvahaa, mutta joka kuivuessaan tarttuu kuin superliima. Sugru tarttuu oikeastaan lähes kaikkiin aineisiin, kankaista metalliin. Se on vedenkestävä ja kestää lämpöäkin aina 180 asteeseen. Sillä voit siis esimerkiksi suojata laitteiden kulmat, lisätä tarttumapintaa ja korjata lähes mitä vain. Aikamoista mönjää sanoisin.


Kuvat: apartmenttherapydespokedesignboom

10 kommenttia:

 1. No ohhoh! Täytyy olla melkoista ihmemönjää! Pitää muistaa tämä, sillä kuulostaa just sellaiselta mitä minä tarvitsisin vähän väliä..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoista mönjää tosiaankin. Eikä edes kovin kallista. :) Tätä olisi tosi kiva olla varastossa, sillä käyttökohteita löytyisi aika varmasti.

   Poista
 2. Aivan uusi ihmeellinen tuttavuus. Kiitos kun kerroit tästä!

  VastaaPoista
 3. Mullekki aivan uus juttu. Pitääpä pistää muistiin. Kiitti vinkistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain. :) Täytyy kyllä itsellekin laittaa tilaus vetämään, kun ei tämä ollut edes kovin kallista.

   Poista
 4. Aikamoista :) Uusi tuttavuus täälläkin. Pitäisiköhän ihan testailun vuoksi hajottaa jotakin, että pääsisi sugrulla korjaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika vakuuttavaa mönjää! Mä luulen, ettei mun ainakaan tarvii testailumielessä hajottaa mitään vaan onnistun siinä ihan luonnostaan! :D

   Poista
 5. Mistä tota mönjää saa?! Kuulostaa juuri sellaiselta mönjältä, jolle löytyisi meillä käyttöä vähän joka päivä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mönjää saa tilattua netistä sugru.com:sta. Toimittavat suomeen ja postimaksu oli muistaakseni parin euron luokkaa, eli aika edullista. 8 pientä pakkausta mönjää maksoi n. 15 euroa.

   Poista