keskiviikko 31. lokakuuta 2012

"Uusi" olohuone

Tosiaan, eilen jo vähän vilahti kuvassa olohuoneen uusi järjestys.

Olen pitkään miettinyt, että miltähän tuo meidän sohva näyttäisi ikkunan edessä. Se kun on vaan tönöttänyt samalla paikallaan siitä asti kun tänne ollaan muutettu. Olen siitä hienovaraisesti miehelle muutamia kertoja maininnut, mutta nyt viikonloppuna osui molemmilla inspiraatio samaan aikaa ja sohva sai siirtyä.

Sohvan siirtyminen tarkoitti sitten sitä, että ikkunan edessä olleet tuolit vaihtoivat paikkaa sohvan kanssa. Mutta, kuten näillä muutoksilla on yleensä tapana vähän kasvaa niin pari päivää niitä mustia tuoleja siinä katseltuani mieleeni juolahti, että mitäpä jos yläkerran aulan lepotuolit siirrettäisiinkin alas ja alakerran tuolit ylös. :D Ja niinhän siinä sitten kävi.Omaan silmään olohuone näyttää nyt paljon avaremmalta ja muutos tuntuu oikein hyvältä. Vaihtelu oikeasti virkistää! Lisäksi nuo valkoiset nojatuolit on purrrfectit tv:n katseluun. :)

Onnistuiko vaihdos teidän mielestänne?

--


Here is the new living room after the place change of furnitures. The room feels now somehow so much bigger. 

17 kommenttia:

 1. oh ihana järjestys! ja söötti kisu taustalla :D

  VastaaPoista
 2. Kivan näkönen sisustus :) Tykkään, ja vielä kivempi kattoo kun on otettu hyvällä kameralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaipailisin vielä vähän parempaa objektiivia tähän mun kameraani. Tällä perusobjektiivilla tuntuu kuviin tulevan ikävä kalansilmäefekti. Mutta, kiva kuulla, että nämä kuvat vaikuttivat onnistuneilta. :)

   Poista
 3. Kyllä onnistui! Voi että olen niin kateellinen tuosta huonekorkeudesta! Ja nuo Tirup-tuolit on aina olleet täällä haaveilun kohteena. Vähän aikaa sitten oli kyllä tilaisuus ostaa naapurilta valkoinen tirup, mutta päätin ettei meillä nyt yksinkertaisesti ole tilaa sille. Teille käy niin hyvin nuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos J! :) minäkin pidän tästä siitä, että olohuoneessa on avaruutta myös ylöspäin. On helppo hengittää! :)

   Nuo Tirupit on kyllä tosi kivat ja hauska vaihteeksi nähdä ne olohuoneessa. Niissä on mukava pyöriä naama sinne suuntaan missä kulloinkin tapahtuu. ;)

   Poista
 4. Todella onnistunut muutos. Teidän olohuone on todella upea! Tuo korkeus ja valoisuus vetää sanattomaksi. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos enne! :) <3

   Itsekin pidän kyllä tästä valoisuudesta meidän kodissa hurjasti. Olohuoneeseen tulee kolmesta suunnasta luonnonvaloa ja korkeat osuudet päästävät valon kulkemaan esteettä. Eli, jos ulkona vain vähänkin riittää valoa, niin sisällä sitä on myös. :)

   Poista
 5. Onnistunut muutos, todella kivan ja ilmavan näköinen uusi järjestys! Teidän olohuone on kyllä kokonaisuudessaan hurjan kaunis, ihana yhdistelmä valoisuutta ja kodikkuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger! :) Tuntuu tosi mukavalta kuulla, että muidenkin mielestä meillä on kotoisaa, vaikka meillä ei ole yhtään sellaista perinteistä mummolatyylin kotoisuutta. Itse kuitenkin viihdytään oikein hyvin. :)

   Poista
 6. Moikka!
  Oon uusi lukija täällä ja mieleeni vierähti että oletko Lahtelainen? :)
  Seutu näyttää jonkin verran tutulta (ehkä?). ;)

  - Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Jonna lueskelemaan, mukava saada uusia lukijoita! :)

   Itseasiassa asumme Pirkanmaalla. :) Olisi muuten hauska tietää kuinka moni naapuri on blogimme löytänyt ja tunnistanut talon ja lähiseudun kuvista. :)

   Poista
  2. Kiitos! :)
   Noh kylläpä meni sitten hiukan penkin alle veikkaus. :)
   Erehdyttävästi saman näköistä seutua.
   Heh uskaltaisikohan naapuri vinkata asiasta vai jäisikö "hiljaiseksi" lukijaksi, ken tietää. :D

   Oikein mielenkiintoinen blogi, kaunis koti ja mukava kun ilmeisesti pieni taaperokin aina välillä näkyy postauksissa! :)

   -Jonna

   Poista
 7. Onpas kivan oloinen koti kyllä muutenkin. Jotain tuon tyylistä tulee itsellänikin talo olemaan sitten kun sellaisen rakennutan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 tälläiset kommentit lämmittävät mieltä. :)

   Poista