lauantai 13. lokakuuta 2012

Tadaa!

Vihdoinkin voin raottaa salaisuuksien verhoa ja kertoa teille enemmän Inspiration konseptista, johon bloginikin liittyy. Kyseessä on niin hurja juttu, että huh huh. Indiedays blogisivusto tulee nimittäin laajentumaan Indiedays Inspiration -palveluksi ja samalla sisältö laajenee ruokaan, sisustukseen ja lifestyleen. Yhdeltä ja samalta sivustolta tulet löytämään 300 blogia ja tuhansia ideoita. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana, josta on tosi helppo bongata kiinnostavat jutut ja löytää uusia mahtavia blogeja.

Olen itse löytänyt jo tosi monta uutta upeaa blogia tätä kautta ja uusia tuttavuuksia osuu kohdalle jatkuvasti. Kuvavirrassa näkyvien kuvien perusteella on kiva valita blogeja ihan vaikka vaan fiiliksen mukaan.

Mahtavin juttu tällä kertaa on se, että pystyn antamaan teille lukijani tilaisuuden päästä näkemään uudistuksen ja sivuston ennen kuin se aukeaa kaikille muille! Täällä näet kaikki mukana olevat blogit ja voit syöttää sähköpostiosoitteesi sille varattuun paikkaan. Näin saat heti ensi viikon alusta linkin ja tunnukset joilla pääset tutustumaan Inspirationin beta-versioon!Ihanaa lauantaita teille mussut! Me lähdetään kohta kipaiseen Ikeassa. :)

--

My blog is soon joining a great new Finnish blog concept called Indiedays Inspiration. There you can see 300 blogs and thousands of ideas at the same time. I can now offer you a sneak peak to the site. My blog isn't moving anywhere and the address is going to stay the same as well.


2 kommenttia:

  1. Minäkin olen jo sivustoon vähän päässyt tutustumaan ja kyllähän se tarjoaa ihan huimasti inspiraation lähteitä! :) Hieno juttu, kun sinun blogisi on myös mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on kyllä! :) Mukavalta tuntuu kyllä olla mukana ja kiva on kun blogia ei tarvitse edes siirtää minnekään. :)

      Poista