torstai 11. lokakuuta 2012

Kauniisti erilainen

Joskus eteen osuu sellaisia asuntoja, jotka ovat aivan täydellisen upeita, mutta eivät aivan sitä ominta itseäni. Minusta on ihanaa katsella asuntoja, jotka ovat kauniita, oli sisustustyyli sitten mikä tahansa. En kuitenkaan mahda sille mitään, että monen asunnon kohdalla jään miettimään, että mitä itse tekisin täällä toisin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisin ketään neuvoa sisustuksen suhteen, mutta se on vain sellainen mielikuvaharrastus jolle en voi mitään. Onko teitä siellä muita samanlaisia?

Tässä seuraavaksi esillä on mielestäni hyvin kaunis asunto Alvhem:n sivustolta. Pidän siitä miten asunnossa on yhdistelty uutta ja vanhaa ja klassista ja modernia, tämä on lisäksi tehty vielä erityisen onnistuneesti. Tyyli ei kuitenkaan ole kaikkinensa ihan omanlaiseni, mutta muutamia juttuja löytyy mistä pidän erityisen paljon ja kokonaisuus on todella onnistunut.


Tämä viimeinen kuva on kyllä aivan täydellinen. Se pysäytti minut pitkäksi aikaa tuijottelemaan. Kerrassaan ihana ihana ihana. <3

--

Some pictures of an beautiful apartment. I don't think all of this decor is my style but I appreciate the whole picture of it. I would say it's a stunning apartment.


Kuvat/images: alvhem

6 kommenttia:

 1. Onpas kaunis asunto! Voisin hyvin kuvitella itseni asumaan tuonne, vaikken varmaankaan itse saisi tuollaista sisustusta aikaan. Tapetit eivät ihan olleet minulle mieleisiä, mutta kokonaisuus kerrassaan mainio.
  Huomasitko, että yhtä lukuunottamatta kaikissa kuvissa paloi kynttilä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin voisin myös kuvitella itseni tuonne asumaan. Rakastan tuollaisia ullakkoasuntoja. <3 Minullekaan tapetit eivät olleet kovin mieluisia, mutta kieltämättä näyttivät aika hauskoilta kun mukaan oli heitetty muutamia moderneja elementtejä.

   Tuota kynttilää en heti huomannutkaan. Ehkä se lsäsi näiden kuvien kodikkuutta entisestään. Täytyypä taas itsekin sytytellä muutama tuike. :)

   Poista
 2. Oi, ihana asunto! Itse tykästyin noihin ensimmäisiin "ullakkomaisiin" kuviin.

  VastaaPoista
 3. Noi itämaiset matot sopii niin hyvin tuollaisiin kokovalkoisiin miljöisiin. Tosi ihana asunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen meillekin jo pitkään haaveillut tuollaista mattoa. Lapsi- ja eläinperheessä se vaan on vielä tuntunut jotenkin, että ehkä ei sittenkään mitään tuhansien mattoa. Ihana sellainen kuitenkin olisi.

   Poista