perjantai 12. lokakuuta 2012

Tea time

Eilen illalla tuli yllättäen hieman viluttava olo ja lämmikkeeksi tarvittiin iso kuppi kuumaa teetä ja pikkuisen herkkuja. Hulluilta päiviltä nimittäin mukaan sattui myös tämä Quality Streetsin peltinen karkkilaatikko. Nämä karkit ovat minusta ihanan nostalgisia ja niistä tulee minulle aina lapsuus mieleen tai oikeastaankin vain tästä laatikosta, mutta karkit on aika hyvä bonus. ;) Muistan hyvin kun pienenä minulla oli leikeissä saman tapainen Quality Streetsin peltilaatikko, jossa kannessa oli kuva miehestä ja naisesta vanhanajan asuissa ja laatikon reunoilla oli kuvia joissa samainen mies ja nainen kulkivat hevoskärryillä, kävelivät kaupungilla jne. Enhän minä silloin edes tiennyt, että kyseessä oli karkkirasia, koska karkin kuvia siinä ei ollut. Muistan vain, että unelmoin silloin olevani yhtä upeasti pukeutunut kuin se nainen siinä rasiassa. :D Vilutus muuten parani näillä eväillä.


Taustalla muuten näkyy Ellokselta tilaamani uusi tyynyliina. En voinut vastustaa tuota ihanaa vihreää sävyä ja hymyn huulille nostattavaa tekstiä.


Ihanaa perjantaita ja mukavaa viikonloppua teille kaikille! <3

--

Yesterday I was feeling a bit cold and I made some tea and ate a little chocolates. Those made me feel a bit better. :) I also found a new pillow for living room. It makes me smile. ;)

Have a nice weekend! <3

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! Näin muuton keskellä on kiva saada vähän inspiraatiota :)

    VastaaPoista