maanantai 29. lokakuuta 2012

Copper+Black DIY

Muutama viikko sitten näin Stylizimo Blogissa kauniin maalauksen. Tuon taulun värit olivat niin sykähdyttävän kauniit yhdessä, että sain kipinän käyttää näitä värejä myös itse. Ihan samanlaista jälkeä ei minulla syntynyt, mutta värit ovat samat. Tykkään tosi paljon! Mielestäni tuo mustan, valkoisen, harmaan ja kuparin yhdistelmä on tosi lämmin.

Paikka ei ehkä ole paras mahdollinen tälle, mutta menköön tuossa kunnes keksin paremman paikan.

Mitä te tykkäätte?


Muuten, uusi Indiedays-sivusto on nyt avattu! :D Käykää ihmeessä tsekkaamassa!

Hauskaa maanantaita mussut! <3

--

Couple of weeks ago I saw some great artwork at Stylizimo Blog. It inspired me so much that I found myself craving something with similar colors. This is what I ended up with.

Have a nice monday! <3

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuossa taulussa yhdistyy mun tämän hetken kaksi lempparijuttua; sahalaitakuvio ja kupari&musta. :)

   Poista
 2. Näyttäpäs värit ja sommitelma hyvältä yhdessä!

  VastaaPoista
 3. Erittäin makoisa yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päässä pyörii tällä hetkellä useampia juttuja mitä olisi kiva koettaa maalailla tällä väriyhdistelmällä. Kutkuttava yhdistelmä siis. :D

   Poista
 4. ootko siis tehny ite noi kummatki? & on ovela! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ite oon omin nakkisormin näperrellyt. :) &-merkin tein kesällä, kun en raaskinut kaupasta ostaa valmista puukirjainta. Keksin sit, että jos siinä käyttäisikin tuota vanhaa naula-lanka-tekniikkaa vähän modernimmassa muodossa. :)

   Kiitos sinulle! <3

   Poista
 5. HEI!
  Kaunis blogi ja kuvat :)
  Olohuoneessa teillä oli hieno taso ja kaapit. Mistä olet ostanut ne? Entäpä sitten vierashuoneen sänky-sohva? HIENOT! Itsellä ajankohtaista just hankkia nuo kalusteet.....tai siis katseltu ja sinulla on hienot...just meidän makuun! I LIKE!

  KIITOS SIIS blogista!
  Liityn het vakiovierailijoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon johanna! Sydämellisesti tervetuloa lueskelemaan! :) <3

   Olohuoneen taso ja seinäkaapit ovat Ikean Bestå -sarjaa. Ollaan tykätty niistä tosi paljon. Meillä on muissakin huoneissa tuota Beståta, koska se on niin monipuolinen ja helposti muunneltavissa. :)

   Vierashuoneen sohva on myös Ikean mallistoa, nimeltään Brimnes sohavsänky. Se on helposti muutettavissa kahden hengen vuoteeksi ja sisältää kaksi isoa säilytyslaatikkoa, joten on aika näppärä. :)

   Poista