keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Saalis

Tänä vuonna Hullut päivät eivät tarjonneet mitään sellaista mitä varten olisi pitänyt aamulla olla kärppänä paikalla ja jännittää koko ajan, että vieläkö, vieläkö niitä löytyy. Lähdimme ystävämme kanssa kuitenkin kiertämään hullareita, josko jotain tarpeellista tahi tarpeetonta löytyisi, kun kerrankin molemmilla oli lapsenvahti koko päiväksi. Se nimittäin on aika harvinaista herkkua.

Jotain sitä sitten kuitenkin tuntui löytyvän, vaikka mitään ei erityisemmin haettu. Noh kasvovoide ja ripsiväri oli kyllä mulla listalla.


Tuo Teeman pikkuinen kaadin taisi olla se päivän "turhin" ostos, mutta se oli yksinkertaisesti ylivoimaisen suloinen. <3 Salaatinkastikkeelle luultavasti juurikin täydellinen.

Emme ottaneet ystäväni kanssa mitään stressiä tungoksesta vaan katselimme ja etenimme ihan kaikessa rauhassa ja tankkasimme välillä hyvin. :D Päivä kului oikein rattoisasti näitä ohjeita noudattaen.

Joko te olette ehtineet hulluille päiville, vai aiotteko pysyä kaukana niistä kekkereistä? Entä jos sinne erehdyitte, mitä tarttui mukaan?


--


I make some bargain shopping today with my friend. Didn't actually need anything exept mascara and some face cream, but also found something else. The little pitcher was so cute I couldn't resist it. <3

4 kommenttia:

 1. Hei hei,

  blogissani on tunnustus sinulle!

  http://siskoliina.blogspot.fi/2012/10/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
 2. Mä oon vahingossa eksynyt Hulluille päiville edellisen kerran ehkä 7 vuotta sitten - sen jälkeen olen pysynyt visusti poissa! Tällä kertaa harkitsen verkko-ostoksille menoa, kun muutama kaunis Marco Polon mekko löytyi kuvastosta (jonka kuitenkin joka vuosi selaan).

  Jos kuvastosta löytyisi jotain hankintalistalla olevaa edulliseen hintaan, voisin uhmata tungosta - toistaiseksi ei ole tarvinnut. Onneksi.

  VastaaPoista
 3. Mä ostin noita Zone-tiskirättejä valkoisina kaksi kappaletta, ostin myös Methodin lattianpesuaineen. Siis jos taloustavaroita miettii.. muutoin ostin myös nahkakäsineet ja Uggeille suojasuihkeen. Suihke ei tosin ollut Hullari-tuote. Lisäksi netin kautta tilasin vielä perjantaina pipon sekä tyynynpäällisiä. :)

  VastaaPoista