perjantai 26. lokakuuta 2012

Kävelyllä

Ai miten ihanaa, viikonloppu on edessä. Täksi viikonlopuksi suunnitteilla ei ole mitään kummempaa. Ehkäpä saamme lauantaisaunomaan vanhempani, mutta muuten ohjelmassa on ihan vapaata. Ihanaa! Joskus sitä kaipaa sellaista aikaa, että ei ole mitään kalenterissa ja saa ihan vapaasti päättää mitä seuraavaksi tehdään. Tuntuu, että meilläkin on ollut jos jonkinlaista menoa joka viikonlopulle tässä viimeaikoina. Sen tiedän, että eräs isohko IKEAN paketti odottaa yläkerrassa purkajaansa. Siitä enemmän kun saadaan se purettua ja kokoon. :D

Tämä aamu yllätti lumella. En ole mitenkään hirveästi talvi-ihminen, mutta tämä alkutalvi on aika ihanaa aikaa ja ensilumessa on jotain taikaa. Taisin runoilla ihan vahingossa. :D

Neidin kanssa kävimme vähän varovasti lumeen tutustumassa, sillä kumpikaan ei ole vielä täysin terve, niin kovin pitkään ei viitsitty ulkona olla, vaikka olisi ollut niin kivaa käydä kaivamassa pulkka esiin ja testailla joko se luistaisi.

Tumput on suuret, mutta eipähän ainakaan ole vilu. :D Olisi sitä varmaan pienemmätkin ollut jos olisin ehtinyt etsiskellä.  Tässäpä muuten näkyykin komeasti tuo viimeistelyä vaille oleva etuportaamme. Jospa ensi keväänä sitten sitä laattaa päälle ja rimoitusta koloon.

Ihanaa viikonloppua teille ystävät! <3

--

There is snow! It had been snowing all the night and now everything outside is white. We did little walking around the park because it was so beautiful.

Have a nice weekend! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti