keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Shadows on the wall

Eilen saatiin työmiehiä nikkaroimaan autotalliamme valmiimmaksi. Koska kyseiset työmiehet olivat isäni ja veljeni, lähti äitinikin päiväksi minua ja pikku-A:ta tervehtimään. Oli muuten mukavaa saada tänne arjen keskelle vähän seuraa. Päivä kului kuin hujauksessa. Ihanaa vaihtelua arkeen siis.

Talkoomiehille tuli keiteltyä ISO kattilallinen hernesoppaa ja tietysti pannaria. Olen vasta viime aikoina ymmärtänyt tuon itsetehdyn hernekeiton salaisuuden ja sen kuinka hyvää se voikaan olla. Kylmänä ja koleana päivänä se on ihan parhaimmillaan. :)

Voin teille napata näistä autotallin tämän hetkisistä vaiheista vähän kuviakin kunhan tuo ilma vähän paranee, että ei vihmo vettä kovin niskaan, siis jos teitä ne kiinnostaa nähdä?

Eilen illalla ihastelin tuon meidän olohuoneen kattovalaisimen seinille varjostamia kuviota. Ihania! Ihan kuin lumihiutaleita. <3 Nämä varjot vielä pyörivätkin kauniisti hitaassa tahdissa ympäri olohuonetta. Ilmavirta ilmeisesti pyörittää valaisinta juuri sopivasti.--

I was just admiring those shadows on our living room walls. They look so beautiful, like snowflakes. <3

4 kommenttia:

 1. Huoh, kaunista! Mä niiiin tahdon tuon valaisimen, mutta mistä löytyisi se oikea kohta sille... Vaikka onhan se pienempikin ihan kiva. :)

  Kivaa keskiviikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :)

   Tuo iso kyllä haukkaa melkoisen tilan itselleen. Pienempi on myös tosi kaunis kyllä. :) Muksaa keskiviikon myöhäis-iltaa! <3

   Poista
 2. Hernekeitto on kyllä tosi hyvää! Siitä kun piti vuosia taukoa niin maistui todella hyvältä pitkästä aikaa. Sitä tulikin syötyä sitten pitkään joka torstai, pannukakun kanssa tietysti! Nyt on taas kyllästynyt siihen :)

  Meillä olisi sulle pieni haaste ;) http://rintsikka.casablogit.fi/lue/2012/10/sisustuksen-top-5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IISOT kiitokset! :)

   Mulla on muuten vielä vähän vaiheessa se kodin aakkoset -postauskin. Se osoittautui yllättävän hankalaksi. On kyllä tulossa eetteriin kunhan ehdin! :)

   Poista