keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Väriterapiaa

Olen kokenut kovia vieroitusoireita kun en ole bloggailemaan juurikaan päässyt sohvanpohjalta. Ärhäkkä kurkkukipu ja kuumeilu todettiin kiltin lääkärisedän toimesta angiinaksi ja nyt on jo "oikeita" rohtojakin. Tosin vielä ei juurikaan ilosta pompita, sillä kurkkukipu ei vielä ole hellittänyt ja olo muutenkin aika naatti vaikkakaan tänään ei enää lämpöä ole ollut.

Jospa vaikka nämä kuvat ihanan pirteästä asunnosta saisivat väriterapiallaan suunnan kääntymään parempaan. Ainakin koettaa voi.


Ihanat räsymatot! <3

--

Some colorfull pictures to make me and all of you feeling better.


Kuvat/Images: alvhem

6 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa asunto, ihanat verhottomat ikkunat ja kaunis työpiste.

  Toivottavasti väriterapia ja rohdot auttavat, ja voit pian paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olo on jo paljon parempi. Ehkä tällä väriterapialla oli jotain vaikutusta. ;)

   Poista
 2. Kaunis oli koti ja kööki, mutta kovasti meikäläistä kummastuttaa nuo lavuaarit ikkunan edessä. Itse ärtyisin isolla kädellä kun ikkunat olisivat aina roiskeissa sun muissa, mutta vielä isompi kynnyskysymys olisi tuo ikkunoiden pesu tai pesemättä jättäminen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ikkuna lavuaarin edessä. Tosin noin 15 cm pöytätasosta. Itse pidän juuri siitä, että altaan edessä seistessä näkee vähän jotain muutakin kuin seinän tai kaapinovet ja tuovathan ikkunat ihanasti luonnonvaloa keittiöön ja työskentelyyn. Itse olen ainakin saanut nuo vesiroiskeet aika helposti pestä, sillä koko ikkunaahan ei tarvitse pestä muutaman roiskeen takia. :)

   Poista
  2. Mutta kun se ikkuna pitäisi joskus saada avattuakin ja pestä sieltä välistä.. ja ulkoa. Huoh. Suuria kysymyksiä :D

   Poista
  3. Meillä ikkuna on kiinteää mallia ja avattua ei siis saa, joten välistä pesun kanssa ei oo ongelmia. Kaipa tuollaisen avattavan ikkunan pesee suht helposti keittiötikkaita apuna käyttäen. :) Eihän niitä nyt niin usein tarvitse onneksi pestä. Mistä tulikin mieleen, että mulla on syksyinen pesu vielä tekemättä. :/ Ehkä pitäis ennenku pakkaset tulee jäädäkseen. ;)

   Poista